Grote Clubactie

Hallo allemaal!

Via deze link kun je loten van de Grote Clubactie kopen en daarmee de Stichting Vrienden van Leonardo Assen helpen om het voltijds hoogbegaafdenonderwijs op De Kloostertuin in Assen te ondersteunen.

Een lot kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 naar de VvLA. Er zijn vele mooie prijzen te winnen, de trekking is op dinsdag 6 december a.s. en de uitslag wordt de dag daarna bekend gemaakt.

Koop je lot(en) via: Grote clubactie

Wanneer je een lot koopt, kun je de naam van de verkoper opgeven. Dat kan de naam van je kind zijn. Jij en/of je kind kunnen ook anderen vragen een lot te kopen. Als bij de koop de naam van het verkopende kind wordt opgegeven, zijn er voor de kinderen leuke extra’s te verdienen!

Als een kind 25 loten of meer verkoopt, krijgt het een medaille. Elk kind kan zich ook inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd, waarbij mooie prijzen te winnen zijn voor degenen die de meeste loten hebben verkocht. Heb je meer dan 40 loten verkocht? Dan krijg je sowieso een prijs!
Let op: deze acties werken alleen als de naam van de verkoper wordt opgegeven.

Deel dit bericht en/of de link gerust onder je vrienden, familie, collega’s, buren, etc.
Natuurlijk mag je ook mensen persoonlijk vragen, maar let op: als iemand een Grote Clubactie 2022 zegel bij de deur heeft hangen, is deze persoon al voorzien en mag je niet meer vragen.

Bedankt en succes!

Bestuur VvLA
(Bas, Marco, Eleonoor, Leonoor en Joyce)