Nieuwsbrief 16 december 2019

Rabo Clubsupport levert 296,55 op

De Rabo Clubsupport actie, waar we in de vorige nieuwsbrief over berichtten, heeft de Stichting 296,55 euro opgeleverd. Op de foto onze penningmeester met een cheque van 196,55 euro; bovenop dit bedrag kwam nog een extra bonus van 100 euro per deelnemer.

Ook volgend jaar zijn we weer van plan mee te doen met Rabo Clubsupport. Was u dit jaar te laat om lid te worden van de Rabo, meldt u zich dan nu alvast aan voor volgend jaar!

Mobiel planetarium naar school

In januari komt het mobiele planetarium van de RuG waarschijnlijk naar school! De komst wordt gefinancierd door VvLA. Het Mobiele Planetarium is een opblaasbare koepel van 3,5 meter hoog en 6 meter doorsnede waarin aan de binnenkant interactieve films worden geprojecteerd van de sterrenhemel en al het moois in het heelal, zie hier. Meer informatie volgt.

VvLA: wat doen we ook weer?

Zoals u weet beheert de stichting Vrienden van Leonardo Assen (VvLA) twee geldstromen. Ten eerste de kindsponsorbijdragen die we jaarlijjks van alle ouders/verzorgers vragen, en ten tweede de sponsorbijdragen, vergoedingen en giften die op een andere manier binnenkomen.Met de kindsponsorbijdragen zorgen we dat de klasgrootte op de Leonardo-afdeling beperkt blijft tot maximaal 20 leerlingen, in plaats van de 30 waarvoor CKC Drenthe een bijdrage van de overheid krijgt.

Met al het andere geld dat we binnenhalen financieren we de aanschaf van leermiddelen en maken we aanvullend onderwijs zoals Spaans mogelijk. Ook uitjes en andere activiteiten in het kader van de themaprojecten betalen we hiervan.

Poiesz komt er weer aan!

Ook komend jaar doen we weer mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, dit keer bij Poiesz in Bovensmilde. Van 10 februari tot en met 5 april krijgt u bij elke 10 euro die u bij Poiesz besteedt een muntje. Die kunt u inleveren bij Poiesz Bovensmilde, of op school. Afgelopen jaar leverde deze actie ons 804 euro op. Het is dus zeker de moeite waard!Op 15 februari staan we zelf in de winkel. Daarvoor zoeken we nog vrijwiligers. U kunt zich aanmelden via info@vvla.nl.

Maak uw kindsponsorbijdrage in orde

Hopelijk heeft u uw kindsponsorbijdrage voor dit jaar al in orde gemaakt. Dat kan via een kindsponsorcontract of door het verschuldigde bedrag over te maken naar NL77 RABO 0132 247 305 t.n.v. Stichting Vrienden van Leonardo Assen. Vergeet u ook uw belastingvoordeel niet? Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met penningmeester@vvla.nl

Bestel via onze links!

Koopt u online dan doet u dat natuurlijk via onze sponsorkliks. Wie het al doet weet hoe simpel het is. Het kost niets extra en u steunt daarmee ons en dus de school. Vergeet het dus niet! In november haalden we bij bol.com maar liefst 116,80 euro binnen, en december belooft opnieuw een recordmaand te worden. Ook bij sponsorkliks is er een behoorlijk bedrag in de pijplijn.

U kunt klikken op de links onderaan deze nieuwsbrief, via deze pagina of deze pagina. Deze links werken ook als u al bent ingelogd op de webshops en spullen in uw winkelmandje hebt. Bestel wel via het (mobiele) web, niet via de app van de winkel. U kunt ook rechtstreeks naar vvla.nl/bolvvla.nl/coolblue of vvla.nl/booking om rechtstreeks bij die webshops te bestellen.

Let op: bestel alleen bij bol.com via onze linkniet via sponsorkliks: dat levert veel minder op.

  .