Nieuwsbrief februari 2020

Poiesz jeugdsponsoractie weer van start

Vandaag is de Poiesz jeugdsponsoractie weer van start gegaan! Dit jaar hebben we een plaatsje gekregen in het Poiesz filiaal in Bovensmilde, maar in alle andere filialen kunt u ook actiemunten sparen. In Bovensmilde kunt u deze in de koker van VvLA doen. Winkelt u in een ander filiaal dan kunt u de actiemunten in de verzamelkoker op school inleveren. Deze staat vanaf vandaag bij de balie bij de hoofdingang.Bij elke 10 euro die u besteedt krijgt u een actiemunt. Ook zijn er bij een aantal aanbiedingen extra actiemunten te verdienen.

Vorig jaar leverde de actie €800 op. Dat geld gebruiken we voor de aankoop van leermiddelen voor onze kinderen. De actie loopt van 10 februari tot 4 april. Op 15 februari staan we zelf in de Poiesz in Bovensmilde en kunnen we extra munten verdienen. We zien u graag!


 

Mobiel planetarium op school

U heeft het vast gehoord: in het kader van het thema stond op 22 januari het mobiele planetarium in de Kloostertuin! Zoals u ziet paste het maar net… Alle kinderen van de Leonardo afdeling hebben een kijkje kunnen nemen. De komst van het planetarium werd mogelijk gemaakt door onze stichting.

Nieuwe methode Engels voor groep 7 en 8

De VvLA heeft bij het Rabofonds een verzoek ingediend voor sponsoring voor de boeken van de nieuwe Engelse methode KERN voor groep 7 en 8. Het goede nieuws is dat dat verzoek is gehonoreerd. De boeken zijn inmiddels besteld, en we verwachten dat deze groepen daar na de voorjaarsvakantie mee aan de slag kunnen.

Blijf bestellen via onze links!

Koopt u online dan doet u dat natuurlijk via vvla.nl/bol of, voor andere webshops, via onze sponsorkliks. Wie het al doet weet hoe simpel het is. Het kost niets extra en u steunt daarmee ons en dus de school. Vergeet het dus niet! In december haalden we bij bol.com een bedrag op van maar liefst 174,39 euro. In januari kwamen we op 109,93. Ook van sponsorkliks kregen we 93 euro.

Het makkelijkst bestelt u via de rechtstreekse links; vvla.nl/bol, vvla.nl/coolblue of vvla.nl/booking om rechtstreeks bij die webshops te bestellen. Klikken op de links onderaan dit bericht kan ook. Of ga naar www.vvla.nl en klik op het logo van de webwinkel. Staat die er niet bij? Klik dan op het logo van Sponsorkliks en zoek de gewenste webwinkel op.

Let op: bestel alleen bij bol.com via onze link, niet via sponsorkliks: dat levert veel minder op.


  .
            


VvLA op Facebook

Wij zijn ook te vinden op Facebook.