Doneren

U kunt het onderwijs op verschillende manieren ondersteunen.

Natuurlijk kunt u, als particulier of bedrijf, een financiële bijdrage leveren. Ons bankrekeningnummer is NL77 RABO 0132 247 305 t.n.v. Stichting Vrienden van Leonardo.

Ter overweging: De Stichting heeft een ANBI status. Wilt u hier gebruik van maken, dan heeft u ons ANBI nummer nodig. Dit fiscale nummer is 8226 36 566. (NB: dit is dus geen bankrekeningnummer!).


Bent u klant bij bol.com? Dan is het voor ons aantrekkelijk als u via de partnerlink naar hun website gaat. Voor elk bedrag dat u besteedt ontvangt onze stichting een bijdrage.

Door via deze link te bestellen bij bol.com gaat dit helemaal automatisch. 

bol.com


“SponsorKliks,Wilt u een aankoop doen via webwinkels als Booking.com, Wehkamp, Neckermann, Zalando, Mediamarkt of HEMA? Dan kunt u de stichting Vrienden van Leonardo Assen helpen bij het genereren van sponsorgelden.

Hoe werkt dit?
Doe uw aankoop eenvoudig via de site van Sponsorkliks! Voor elke succesvolle aankoop ontvangt de stichting een commissie. Het kost u niets extra’s en het levert de stichting extra inkomsten op.

De juiste link
U kunt ons vinden door de naam van de stichting in te vullen bij “Wie wilt u sponsoren?” op de startpagina van www.sponsorkliks.com, of u kunt direct klikken op de volgende link:   SponsorKliks


Daarnaast kunt u deelnemen aan marktonderzoek. U wordt dan af en toe benaderd om mee te doen met enquêtes. Voor elke panellid dat zich aanmeldt, ontvangt de VvLA € 1,=. Daarnaast ontvangen wij € 0,20 per beantwoorde vraag. Klik op de afbeelding hieronder om deel te nemen.


Heeft u een bedrijf? Wellicht kunt u dan ook op een andere wijze bijdragen. Zo is de Leonardo-afdeling altijd blij wanneer er interessante gastlessen worden verzorgd. Heeft u zelf een ander idee om een bijdrage te leveren? Wij horen graag van u!