Afsluiting spaaractie Specsavers

KVDV-Specsavers chequeDe afgelopen 1,5 jaar hebben de Vrienden van Leonardo Assen deelgenomen aan een spaaractie van Specsavers. Deze actie verliep via Stichting Specsavers Steunt. Klanten van Specsavers Assen kregen bij aankoop van een bril of hoortoestel een muntje. Dit muntje konden ze aan een goed doel naar keuze geven.

Naast deze actie is Specsavers Assen nog op een andere manier betrokken bij school. Veel kinderen zullen zich de presentatie vorig jaar januari van Esmee Gerritsma herinneren, waarbij ze met een hamer op een brillenglas mochten slaan…

Vorige week heeft Specsavers de spaaractie afgesloten. Esmee Gerritsma en Marco Fokkema kwamen bekendmaken hoeveel zij voor de afdeling bij elkaar hebben gespaard. In aanwezigheid van het klassenparlement en heel Leo-3 werd het bedrag onthuld.

De Vrienden van Leonardo Assen hebben voor de afdeling het geweldige bedrag van € 1.791,= ontvangen!! Hier kan de afdeling ontzettend veel goede dingen mee doen, zoals de aanschaf van materialen voor curricula.